en-zname

 

Danfoss-Maneurop-1Единствен овлaстен дистрибутер за Република Македонија за производите на Danfoss (ладилна техника и климатизација) термостати, пресостати, термоекспанзиони вентили, магнетни вентили, филтер-дехидратори и други компоненти за разладни и климатизациски постројки Danfoss,

 

и  Maneurop -компресори и агрегатски единици за комерцијални и професионални разладни уреди.

 

 

 

Danfoss-Maneurop1

ЛАДЕЊЕТО 

ЕДИНСТВЕН ПАТ КОН ЗДРАВА И БЕЗБЕДНА ХРАНА  

 

прочитај повеќе

 • TAB Koi sme nie ? (copy)

  Се трудиме да обезбедиме квалитет

  Единствен овлaстен дистрибутер за Република Македонија за производите на Danfoss(ладилна техника и климатизација) термостати, пресостати, термоекспанзиони вентили, магнетни вентили, филтер-дехидратори и други компоненти за разладни и климатизациски постројки.

   
   
  Danfoss-products 
 • Нашата мисија е ТЕХНОДОМ да биде препознатлив елемент на пазарот, нудејќи голем асортиман на производи од најдобрите светски производители во нашата дејност, воедно понудувајќи и пристапни производи за секој купувач, ставајќи посебен акцент на квалитетот на производот.  
   
  Our Mission
 • Визијата на ТЕХНОДОМ е нашата компанија да стане еден од водечките регионални дистрибутери на пазарот на компоненти за ладилна техника и својот квалитет да го докаже надвор од границите на Македонија, придобивање нови клиенти за нашите производи. На тој начин мислиме да ја одржуваме нашата модерна и успешна компанија која ќе работи врз принципите на современите светски бизнис стандарди. Сметаме дека со постојана, комплетна и трпелива работа, како и целосно отворена соработка, ќе успееме да бидеме препознаени од страна на компаниите во регионот и во иднина да бидеме водечка компанија во нашата дејност со приближување до европските стандарди на квалитетно работење на бизнис проекти.  
   
  vision Slider

pomos

Обезбедуваме техничка помош

 

 • Нашиот стручен тип во секој момент може да ви изработи комплетно техничко решение и комплетна понуда со сите потребни компоненти... Прочитај повеќе

brendovi

Реномирани производители

 

Основна карактеристика на нашите производи е квалитетот. Производите од нашата продажна програма во најголем дел се произведени во Европската Унија и еден мал дел во САД, Швајцарија, Јужна Кореја, Јапонија.

iskustvo

Повеќегодишно искуство

 

Откако е формирана нашата фирма во 1991 година ние секогаш се гордееме со нашата можност да ги понудиме најдобрите компоненти за ладилни системи, со високо квалитетна техничка помош и подршка. Ние нудиме продукти како резервни делови како и компоненти за изведба на сите видови Ладилни Комори, Ладилни Витрини, Ладилни Системи кои користат HFC- еколошки разладни флуиди (фреони).

spremnost1

Спремни кога ви е вам потребно

 

 • Нашата компанија располага со широк спектар на производи. Поради специфичноста на нашата гранка, најголем дел од производите ги држиме на залиха, како би можеле најбргу да  одговориме  на потребите на прехрамбената, млечната индустрија, производните и откупните центри за складирање на овошје и зеленчук кои ги  опслужуваме

Каде се наоѓаме ?

Најнови информации

Адреса и контакт

ул. Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 2 306 33 50 ,
тел/факс: + 389 (0) 2 307 05 11

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.